Να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου ενώ δεν το κινώ;

3.3/5 - (21 αξιολογήσεις)
3.3/5 - (21 αξιολογήσεις)

Αυτό το διάστημα είναι μία πρόκληση. Κάποια έξοδά μας έχουν αυξηθεί και κάποια άλλα που σχετίζονταν με την κυκλοφορία μας έχουν μειωθεί. Υπάρχουν όμως και κάποια που πρέπει να κάνουμε ακόμα και αν δεν κυκλοφορούμε.

 

Την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου μπορείς να την αναβάλεις;

 

Η ασφάλεια δεν σε προστατεύει μόνο από τον έλεγχο της Τροχαίας. Σε προστατεύει κυρίως εάν εμπλακείς σε ατύχημα που έχει Σωματικές Βλάβες.

 

Για αυτό, στην ασφάλεια αυτοκινήτου δεν υπάρχει ούτε αναβολή ούτε παράταση πληρωμής. Η μόνη περίπτωση που μπορείς να έχεις ανασφάλιστο όχημά σου είναι αν έχεις κάνει κατάθεση των πινακίδων του.

 

Βάσει Νόμου, το όχημά σου ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο πρέπει να έχει ασφάλεια Αστικής Ευθύνης απέναντι σε τρίτους. Παρόλα αυτά, το δίκαιο θα ήταν να υπάρξει επιστροφή ασφαλίστρων από τις ασφαλιστικές εταιρείες για το διάστημα που ισχύει η καραντίνα.

Ούτως ή άλλως, αυτή την περίοδο τα κόστη τους είναι σημαντικά χαμηλότερα καθώς έχουν μειωθεί κατά πολύ τα τροχαία. Κάποιες ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην Αμερική το έχουν κάνει.

 

Εδώ στην Ελλάδα δεν έχει εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως διευκολύνσεις για αυτούς που έχουν την ανανέωση του οχήματός τους αυτό το διάστημα.

 

To insurancemarket.grως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, έχει εξασφαλίσει για εσένα όλες τις εκπτώσεις ειδικών συνθηκών  αυτής τη περιόδου ώστε κάνοντας σύγκριση να βρεις σίγουρα την ασφάλεια που σε συμφέρει.

Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μηνιαία ασφάλιση ή να χρησιμοποιήσεις έως 12 άτοκες δόσεις στην εξόφληση του ασφαλίστρου σου με πιστωτική κάρτα.

 

Μη μένεις ανασφάλιστος. Μείνε ασφαλής ή κατάθεσε πινακίδες. Είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης.

Να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου ενώ δεν το κινώ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.