Αυτός είναι ο δικός μας Βαλεντίνος!

5/5 - (1 αξιολόγηση)
5/5 - (1 αξιολόγηση)

Αχ, αυτή η γιορτή. Η γιορτή των ερωτευμένων. Των lovebirds και της σοκολάτας. Το ξέρεις όμως ότι και οι εταιρείες έχουν τους δικούς τους Βαλεντίνους;

 

Αυτός είναι ο δικός μας!

Σε ευχαριστούμε Νίκο για την αγάπη σου ♥

 

” Άκου να δεις αγαπημένη μου Insurancemarket.gr γιατί επέλεξα από εσένα την ασφάλεια αυτοκινήτου μου και μηχανής και όχι κάποιον άλλον…

 

Πριν περίπου 3 μήνες η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου έφτανε στη λήξη της. Ούτε θυμάμαι πώς αλλά το πήρα πρέφα και λέω ας πάρω τον ασφαλιστή μου να του το θυμίσω και παράλληλα να πάρω και μία προσφορά για τη μηχανή που είχα σκοπό να αγοράσω.

 

Προσπάθησα να βρω τον ασφαλιστή μου 3 – 4 ημέρες, τι σταθερά καλούσα, τι κινητά, άφαντος ο αγαπητός. Έμαθα από φίλους ότι είχε κάποια προβλήματα υγείας και  δεν μπήκα στον κόπο να τον ξαναενοχλήσω.

 

Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία να ψάξω online για ασφάλεια αυτοκινήτου…. Χάος!!!! Πόσες φόρμες συμπλήρωσα πόσα ψιλά γράμματα διάβασα, πόσους όρους κατέβασα… Χάος!!!

Επέμεινα όμως γιατί έβλεπα ότι online είναι αρκετά οικονομικότερα από το ασφαλιστήριο που είχα μέχρι πρότινος.

 

Σε εσένα έπεσα από την αρχή Google-άροντας αλλά υπέθεσα ότι αν πάω απευθείας σε μία ασφαλιστική ίσως καταφέρω και πετύχω ακόμα καλύτερη τιμή.

Έπεσα πάνω σε μαύρες, κόκκινες, μπλε, τράπεζες κλπ (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε)… αλλά όπου και αν έπεφτα μπερδευόμουνα – οι όροι και οι τιμές δεν ήταν καθόλου κατατοπιστικές.

 

Ξαναγύρισα λοιπόν σε εσένα γιατί πολύ απλά μου έκανες την αναζήτηση απλή, μου διευκρίνισες από την αρχή αυτά που έπρεπε να μάθω και με έκανες να σε εμπιστευτώ χωρίς φρου-φρου και αρώματα πως όταν σε χρειαστώ θα βγεις μπροστά και θα καθαρίσεις για εμένα. 

 

Δεν έχει σημασία για εμένα αν είσαι η φτηνότερη ή η ακριβότερη  γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά σου… την δουλειά σου την κάνεις σωστά γιατί πολύ απλά βρήκες το καλύτερο για εμένα!” Νίκο σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! 

 

Νίκος, Μεταμόρφωση, Audi A3 & Honda Forza 300

 

Νίκο σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

 

Αν θέλεις κι εσύ κάλυψη για οδική βοήθεια, μερική & ολική κλοπή, θραύση κρυστάλλων και όποια άλλη κάλυψη έχεις στο μυαλό σου, μπες στο insurancemarket.gr, σύγκρινε online & δωρεάν έως 26 ασφαλιστικές εταιρείες και βρες την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σου. 

Αυτός είναι ο δικός μας Βαλεντίνος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.