Τι κρύβει το Αιγαίο;

5/5 - (1 αξιολόγηση)
5/5 - (1 αξιολόγηση)

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, δημοσιογράφος & αγαπημένος YouTuber στον κλάδο του αυτοκινήτου, ζει μοναδικές στιγμές οδηγικής έντασης στο Αιγαίο!

 

Εμείς φροντίζουμε για την ασφάλειά του

Στόχος του Jet Tour Greece είναι να αναδείξει τις άγνωστες ομορφιές προορισμών στο Αιγαίο καθώς και πράγματα που δεν γνωρίζουμε και έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
πχ το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που φτιάχτηκε στην Σύρο το 1972, το ελληνικό αυτοκίνητο της Replicar Hellas που κυκλοφορεί στη Σαντορίνη κ.ά.

 

 

Για την υλοποίηση θα χρησιμοποιήσει ένα θαλάσσιο μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο και θα επικεντρωθεί σε θέματα που είναι μοναδικά στο είδος τους.

Το Jet Tour Greece περιλαμβάνει 10 επεισόδια που θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στον αέρα!

 

Το ταξίδι πραγματοποιείται στη θάλασσα με ένα Yamaha FX Cruiser SVHO και ένα 8μετρο φουσκωτό με κινητήρα Yamaha 250 ενώ στην ξηρά οι μετακινήσεις γίνονται με μοντέλα της Peugeot, από το 108 μέχρι το πολυτελές Traveller VIP. Για την ασφάλεια του ταξιδιού έχει φροντίσει το insurancemarket.gr 

 

  • Μείνε συντονισμένος!  Κάνε like, share και ενεργοποίησε το καμπανάκι για να σου έρχεται ενημέρωση μόλις ανεβαίνουν τα video!
Τι κρύβει το Αιγαίο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.