Οι 4 καλύψεις που κάθε οδηγός πρέπει να έχει!

5/5 - (1 αξιολόγηση)
5/5 - (1 αξιολόγηση)

Αν αγαπάς τον εαυτό σου & το αυτοκίνητό σου τότε οι παρακάτω τέσσερις καλύψεις δε θα πρέπει να λείπουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου.

 

 

Θραύση Κρυστάλλων

Έχεις επιχειρήσει ποτέ να παρκάρεις βράδυ στο κέντρο της Αθήνας; Αν ναι, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ζήσει και εσύ την εμπειρία του σπασμένου παραθύρου στο αυτοκίνητό σου. 

Οι δράστες με ευκολία σπάνε συνήθως τα φινιστρίνια των αυτοκινήτων με την πρόθεση να ανοίξουν τις πίσω πόρτες και να αφαιρέσουν τυχόν αντικείμενα αξίας. 

Το αποτέλεσμα; Και θύμα κλοπής αλλά και με σπασμένο κρύσταλλο. 

Αν έχεις ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων τότε τα πράγματα τουλάχιστον για την αντικατάστασή του γίνονται εύκολα. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις την εταιρεία θραύσης κρυστάλλων που υπάρχει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου και να κλείσεις ένα ραντεβού για να στο επισκευάσουν. 

Προσοχή όμως! Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες η συγκεκριμένη κάλυψη καλύπτει ζημιές μόνο σε κρύσταλλα αλλά δεν καλύπτει το κόστος επισκευής ή/και αντικατάστασης ηλιοροφής, μεμβρανών και αισθητήρων! Επίσης, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν ζημιές σε κρύσταλλα που προκλήθηκαν από ατύχημα ή κλοπή.

Tip! Πρόσθεσε την μοναδική σε αξία και παροχές θραύση κρυστάλλων του insurancemarket.gr η οποία καλύπτει ζημιές σε κρύσταλλα, ηλιοροφή, μεμβράνες KAI αισθητήρες που προκλήθηκαν από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία με μόλις  9€ το εξάμηνο!

 

 

Οδική Βοήθεια

Και σε ποιον δεν αρέσει ένα ωραίο roadtrip! Φορτώνεις φίλους – βαλίτσες, βρίσκεις το κατάλληλο playlist στο spotify ή στο apple music, βγάζεις πορεία και off to go!

Ξεκινάς το ταξίδι σου και ξαφνικά… λάστιχο. Να μη σου τύχει.

 

Αν έχεις οδική βοήθεια μικρή η ζημιά.

Καλείς την ασφαλιστική σου εταιρεία ή απευθείας την εταιρεία οδικής βοήθειας που έχεις επιλέξει, κάνεις αναγγελία της ζημιάς και ένας οδηγός – μηχανικός έρχεται για να σε βοηθήσει.

 

– Αν η ζημιά είναι μικρή, π.χ. λάδια, μπαταρία, λάστιχο, τότε στο φτιάχνει επιτόπου.

– Αν η ζημιά απαιτεί συνεργείο τότε σε μεταφέρει εσένα και το αυτοκίνητό σου στο μηχανικό της επιλογής σου.

 

Όπως και να έχει σε εξυπηρετεί χωρίς να σου ζητήσει λεφτά γιατί πολύ απλά το έχεις προβλέψει… Η οδική βοήθεια στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου είναι must!

 

Στο insurancemarket.gr μπορείς να έχεις πλήρη οδική βοήθεια με μόλις 11€ το εξάμηνο!

 

Νομική Προστασία

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Αυτή είναι μια από τις πιο πιθανές ατάκες που θα ακούσεις όταν σε τρακάρει κάποιος που δεν δέχεται το λάθος του. Πάνω κάτω σε όλους μας έχει τύχει!

Και ξέρεις τι θα του απαντήσεις εσύ; Ξέρεις τι έχω εγώ; Νομική Προστασία!

 

Η Νομική Προστασία είναι η απάντηση σε όλους αυτούς τους «εξυπνάκηδες» που είτε δεν παραδέχονται το λάθος τους σε ένα τροχαίο ατύχημα είτε προσπαθούν να επωφεληθούν από τη δική σου στιγμή απροσεξίας.

Αν αντιμετωπίζεις λοιπόν διαφωνία σε ένα ατύχημα που είχες με το αυτοκίνητό σου αν στο συμβόλαιό σου υπάρχει η Νομική Προστασία δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αρκεί να έχεις δίκιο 🙂

 

Στο insurancemarket.gr μπορείς να έχεις Νομική Προστασία με μόλις 2,5 € το εξάμηνο!

 

Προσωπικό ατύχημα

Σε περίπτωση που ένα τροχαίο ατύχημα προκαλέσει σωματική βλάβη σε εσένα τον οδηγό να ξέρεις πως είσαι καλυμμένος, χωρίς να υπολογίζουμε την ασφάλιση ζωής και υγείας που πιθανόν να έχεις.

 

Αν τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά τότε είσαι καλυμμένος και σε περίπτωση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας.

 

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η ασφαλιστική εταιρεία, έχοντας την κάλυψη για Προσωπικό Ατύχημα, θα σου καταβάλει εφάπαξ ή τμηματικά το κεφάλαιο που έχει προσυμφωνηθεί στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αν το ατύχημα σου έχει προκαλέσει ζημιά που σε καθιστά ανίκανο από το να εργαστείς.

 

Τέλος, στην περίπτωση θανάτου από τροχαίο ατύχημα το ίδιο κεφάλαιο δίνεται στα συγγενικά σου πρόσωπα.  
Έλεγξε πάντοτε τις καλύψεις και τους όρους του συμβολαίου σου καθώς διαφέρουν ανάλογα με την ασφαλιστική.

 

Στο insurancemarket.gr μπορείς να έχεις Προσωπικό Ατύχημα με μόλις 1,5 € το εξάμηνο!

 

Οι 4 καλύψεις που κάθε οδηγός πρέπει να έχει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.