9 απλοί τρόποι να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου!

Έρχεται ώρα για τη σύναψη ή την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σου; Δες με ποιούς τρόπους μπορείς να πετύχεις χαμηλότερα ασφάλιστρα!

 

1. Σύγκρινε τακτικά 🔎

Inspect Will Smith GIF - Find & Share on GIPHY

 

Επωφελήσου από τον ανταγωνισμό και δες εάν μπορείς να βρεις πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς!

 

  • Το ξέρεις ότι η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 40% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις; Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη.
  • Επιπλέον, οι περισσότερες εταιρείες, προσφέρουν καλύτερες τιμές στους νέους ασφαλισμένους τους από ότι στους ήδη υπάρχοντες πελάτες!

 

Πριν ανανεώσεις, μπες στο insurancemarket.gr και σύγκρινε 25 ασφαλιστικές εταιρείες σε 1′ για να βρεις την καλύτερη τιμή για εσένα!

 

2. Επίλεξε προσεκτικά τις καλύψεις 🎯

 - Find & Share on GIPHY

 

Μελέτησε προσεκτικά τις καλύψεις που έχεις στο συμβόλαιό σου. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιες είναι σημαντικές για εσένα.

 

  • Για παράδειγμα, μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η «κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα».
  • Αν το όχημά σου είναι καινούριο, πιθανότατα δε χρειάζεσαι την κάλυψη οδικής βοήθειας γιατί τις περισσότερες φορές την παρέχει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.
  • Αν το όχημά σου είναι παλιό, ίσως χρειαστεί να μειώσεις τις προαιρετικές καλύψεις.

 

3. Βάλε απαλλαγή🦉

Fox Tv Sharing GIF by American Grit - Find & Share on GIPHY

 

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κλίμακες απαλλαγής όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο!

 

Για παράδειγμα, η αύξηση της απαλλαγής κατά 200€ για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 10.000€ μπορεί να επιφέρει μείωση του ασφαλίστρου κατά 20€ ή και παραπάνω.

 

Ρώτησε τον σύμβουλό σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις την απαλλαγή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

 

4. Δες αν δικαιούσαι κάποια έκπτωση %

Oprah Discount GIF by BAWSS - Find & Share on GIPHY

 

  • Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες (ένστολοι, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι).
  • Επίσης, μπορεί να έχεις κάποια άλλη ειδική έκπτωση! Εμείς σου προσφέρουμε επιπλέον 5% έκπτωση στην Eurolife FFH εάν είσαι πελάτης της Vodafone ή στην Interasco αν είσαι πελάτης NOVA!

 

5. Αναπροσάρμοσε την αξία του οχήματός σου 📉

Leah Remini Price GIF by TV Land - Find & Share on GIPHY

 

Σε περίπτωση κλοπής, θα αποζημιωθείς με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς οπότε δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις επιπλέον ασφάλιστρα για μεγαλύτερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Έλεγξε την τρέχουσα αξία του οχήματός σου σε ένα από τα αντίστοιχα sites (π.χ car.gr, autotriti.gr, xe.gr)  και στη συνέχεια προσάρμοσέ την στην ασφάλειά σου.

 

6. Τα μάτια σου στον δρόμο! 👀

Driving GIF - Find & Share on GIPHY

 

Οι ασφαλιστικές επιβραβεύουν τους πελάτες που δεν προκαλούν ατυχήματα και επιβαρύνουν το ασφάλιστρο των οδηγών με ιστορικό συχνών ζημιών. Συνήθως παρέχεται έκπτωση σε ασφαλισμένους που στα τρία η πέντε προηγούμενα χρόνια συνεχούς ασφάλισης δεν έχουν προκαλέσει ατύχημα.

Ακολούθησε τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης ώστε να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την τσέπη σου.

 

7. Προτίμησε μεγαλύτερη διάρκεια 🎂

Jim Carrey Reaction GIF by MOODMAN - Find & Share on GIPHY

 

Συνήθως τα ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια είναι έως 15% πιο χαμηλά. Προτίμησέ τα!

 

 

8. Ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές  📧

Lisa Kudrow Singing GIF by The Comeback HBO - Find & Share on GIPHY

 

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που μετακομίσεις σε μια πιο αραιοκατοικημένη περιοχή, ενημέρωσε τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο γιατί πιθανότατα θα μειωθεί το ασφάλιστρό σου.

 

Αν έχεις προσθέσει κάποιο επασφάλιστρο π.χ νέου οδηγού ή ηλικίας, μη διστάσεις να ενημερώσεις άμεσα καθώς δεν αφαιρείται αυτόματα από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

 

 

9. Απευθύνσου στον ειδικό 🎩

Richard Hammond Metal GIF by DriveTribe - Find & Share on GIPHY

 

Όπως αλλάζει η ζωή σου, έτσι αλλάζουν και οι ασφαλιστικές σου ανάγκες. Εάν δεν έχεις συμβουλευτεί τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο για αρκετό διάστημα, κάλεσέ τον για να σου προτείνει τις καλύψεις και τις ασφαλιστικές λύσεις που σου ταιριάζουν.

 

Στο insurancemarket.gr οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι είναι δίπλα σου 24/7 για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν σε κάθε σου βήμα!

Κάλεσέ μας στο 210 3245 000 ή

 

Πάρε προσφορά online!

 

 

9 απλοί τρόποι να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου!