Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μεταχειρισμένα Toyota;

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μεταχειρισμένα Toyota;

μεταχειρισμένα toyota

Είναι από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτων. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχεις ένα εσύ ή κάποιος άλλος από την οικογένειά σου. Τα Toyota είναι τα πλέον αγαπημένα αυτοκίνητα των Ελλήνων και όχι μόνο. Τα ιαπωνικά αυτά αυτοκίνητα βρίσκονται παντού, σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα. Η ποιότητα και η “μακροζωία” τους τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα Toyota είναι περιζήτητα καινούργια, αλλά και μεταχειρισμένα!

Toyota μεταχειρισμένα πετρέλαιο; Toyota αυτόματο μεταχειρισμένο; Ή ο σταρ της κατηγορίας του: Toyota hybrid μεταχειρισμένο; Ποια είναι τα πιο δημοφιλή στις αναζητήσεις των Ελλήνων μεταχειρισμένα Toyota;

8 top μεταχειρισμένα Toyota στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών!

#1 Toyota Yaris

Το toyota yaris είναι από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των Ελλήνων. Μικρό και ευκίνητο, είναι η ιδανική επιλογή για μέσα στην πόλη. Θα βρεις toyota yaris μεταχειρισμένα ή καινούργια, σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις.

Το μικρό αυτό ιαπωνικό hatchback θα το βρεις σε διάφορες χρωματικές εκδοχές. Παίζει με πολλά χρώματα – κλασικά αλλά και ιδιαίτερα – ενώ θα το βρεις να κυκλοφορεί και σε δίχρωμη έκδοση δίνοντάς του μοναδικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά τον κινητήρα, ένα toyota yaris μεταχειρισμένο μπορείς να το βρεις και με τον κλασικό κινητήρα εσωτερικής καύσης (aka βενζινοκινητήρα), αλλά και υβριδικό.

Με τόσες επιλογές λοιπόν, το toyota yaris δεν είναι τυχαία ένα από τα best sellers της ελληνικής αγοράς.

#2 Toyota C-HR

Τις καρδιές των Ελλήνων οδηγών έχει κερδίσει και το toyota C-HR. Καινούργιο ή μεταχειρισμένο, το νέο SUV της toyota φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Όπως τα περισσότερα πλέον αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας, το toyota C-HR είναι υβριδικό ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων του είναι αυτόματο.

#3 Toyota Aygo

Ένα Toyota aygo μεταχειρισμένο είναι εξαιρετική επιλογή για εσένα που θέλεις κάτι μικρό, ευέλικτο και οικονομικό για να κινείσαι μέσα στην πόλη. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν χιλιάδες Έλληνες οδηγοί οι οποίοι επέλεξαν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το aygo είναι από τα πιο μικρά μοντέλα της toyota και θα το βρεις με τον κλασικό κινητήρα βενζίνης. Μην σε απογοητεύει όμως αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τα πιο οικονομικά της κατηγορίας του αφού καίει ελάχιστα.

Ωστόσο, Toyota aygo αυτόματο μεταχειρισμένο δεν θα βρεις. Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει σε δύο εκδοχές. Το κλασικό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και το σειριακό, δηλαδή ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#4 Toyota Corolla

Το επόμενο σε δημοτικότητα αυτοκίνητο της αγαπημένης αυτής ιαπωνικής εταιρείας είναι τα toyota corolla, μεταχειρισμένα ή καινούργια . Θα το βρεις να κυκλοφορεί με βενζινοκινητήρα, αλλά και υβριδικό. Είναι ευρύχωρο και άνετο στην οδήγηση συνδυάζοντας υψηλές αποδόσεις και κομψότητα ταυτόχρονα.

👉🏼 Fun fact: τα πρώτα toyota corolla κυκλοφόρησαν σε sedan, hatchback, 3-θυρα ή 5-θυρα και σε station wagon. Πλέον όμως, κυκλοφορεί μόνο σε sedan, hatchback οπότε αν ενδιαφέρεσαι για το κλασικό toyota τύπου station wagon θα το βρεις μόνο μεταχειρισμένο.

Εκτός αν θες να αγοράσεις το νέο corolla touring sports που είναι σαν μια upgrated εκδοχή του station wagon.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα toyota corolla μεταχειρισμένο, να είσαι σίγουρος/η ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η σε όλες σου τις διαδρομές, εντός και εκτός πόλης.

📌 Διάβασε επίσης: Τι αυτοκίνητο να πάρω; 5 Συμβουλές για να αγοράσεις το σωστό αυτοκίνητο!

#5 Toyota RAV4

Ένα ακόμη εξαιρετικά δημοφιλές αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι και το κλασικό 4Χ4 της toyota. Τα toyota RAV4, καινούργια ή μεταχειρισμένα, κυκλοφορούν πολύ στους ελληνικούς δρόμους, αφού είναι από τα πιο αξιόπιστα για off road διαδρομές.

Τα toyota RAV4 μεταχειρισμένα, τα επιλέγουν πολλοί και σαν δεύτερα αυτοκίνητα σαν μια εξαιρετική επιλογή για τους κακοτράχαλους δρόμους των ελληνικών νησιών ή για τους παγωμένους δρόμους που βρίσκονται στα ορεινά της χώρας μας.

#6 Toyota Hilux

Συνεχίζοντας στην κατηγορία των off road αυτοκινήτων, δε γίνεται να μην αναφέρουμε και τα toyota hilux, μεταχειρισμένα ή καινούργια, τα οποία είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία του.

Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, τα toyota hilux ακόμη και μεταχειρισμένα είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις ένα pick-up αυτοκίνητο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε έδαφος.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της toyota κυκλοφορεί σε πετρέλαιο για μέγιστες επιδόσεις.

#7 Toyota Auris

Με μια γρήγορη αναζήτηση στις ιστοσελίδες μεταχειρισμένων οχημάτων, θα δεις ότι τα toyota auris μεταχειρισμένα έχουν την τιμητική τους. Ανήκουν στην κατηγορία του μικρομεσαίου μεγέθους, κάνοντάς τα εξαιρετική επιλογή για οικογενειακό αυτοκίνητο πόλης.

Θα τα βρεις σε 3-θυρη ή 5-θυρη έκδοση και με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

👉🏼 Fun fact: Το toyota auris έχει πολλά κοινά στοιχεία με το, μεγαλύτερό του, toyota avensis και έχει έρθει για να αντικαταστήσει την hatchback έκδοση του toyota corolla.

#8 Toyota Avensis

Μεγαλύτερο σε μέγεθος από το auris, το toyota avensis είναι από τα πλέον αγαπημένα οικογενειακά αυτοκίνητα. Τα toyota avensis πρωτοεμφανίστηκαν το 1997 και από τότε έχουν κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων οδηγών και όχι μόνο.

Είναι ευρύχωρα, ασφαλή και άνετα στην οδήγηση και θα τα βρεις με βενζίνη αλλά και με πετρέλαιο.

Το γεγονός ότι η toyota σταμάτησε να βγάζει καινούργια μοντέλα το 2018, κάνει τα toyota avensis μεταχειρισμένα εξαιρετικά περιζήτητα.

Disclaimer: Τα μοντέλα αυτοκινήτων σε αυτή την ανάρτηση έχουν επιλεχθεί από τη συντακτική μας ομάδα μέσω μελέτης διάφορων πηγών και δεν αποτελούν με οποιονδήποτε τρόπο προωθητική ενέργεια. Όλα τα άρθρα μας έχουν επικουρικό σκοπό, για αυτό πραγματοποίησε πάντα τη δική σου έρευνα πριν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και λάβε τεκμηριωμένες αποφάσεις βάσει των δικών σου αναγκών.

Ελπίζουμε να σε διαφωτίσαμε και να σε βοηθήσαμε να καταλήξεις στο ιδανικό για εσένα μεταχειρισμένο toyota. Όποιο όμως και να επιλέξεις, μην ξεχάσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου! Για να βρεις την καλύτερη απλά μπες στο insurancemarket.gr, βάλε τα στοιχεία σου και βρες σε 1’ την καλύτερη προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου. Και όλα αυτά από την άνεση του καναπέ σου!

📍Διάβασε επίσης: Ενοικίαση Αυτοκινήτου: 5+1 Συμβουλές

🎧 Άκουσε επίσης: Στο-Λύσαμε The Podcast


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου