Ξέρεις αν χρειάζεσαι Μικτή Ασφάλεια;

3.9/5 - (7 αξιολογήσεις)
3.9/5 - (7 αξιολογήσεις)

Κάνε το τεστ της Hellas Direct για να το τσεκάρεις!

Δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο να σκέφτεσαι τι μπορεί να σου κοστίσει ένα λάθος στην οδήγηση. Έτσι κι αλλιώς, έχεις να αντιμετωπίσεις όλους τους άλλους άγνωστους, άυπνους, απρόσεκτους οδηγούς που κυκλοφορούν μαζί σου – πολλά λάθη! Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι μπορεί να πάει στραβά, δε θα ξαναμπείς ποτέ στο αυτοκίνητο.

 

Άστο καλύτερα. Αυτά είναι για τις ταινίες, τους τίτλους ειδήσεων «αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα αντί να μπει στο πλοίο» (true story) και τις ασφαλιστικές.

 

Δική τους δουλειά είναι να υπολογίζουν τι μπορεί να πάει στραβά, πόσο κοστίζει και τι ρίσκο αναλαμβάνουν. Και με βάση αυτά, σου προσφέρουν συγκεκριμένες καλύψεις και προγράμματα καλύψεων, όπως την κάλυψη για Ίδιες Ζημίες ή αλλιώς Μικτή ασφάλεια!

 

Έτσι, έχεις αυτό που χρειάζεσαι – και αυτό που σου επιτρέπει ο προϋπολογισμός σου – ώστε να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς τι μπορεί να πάει στραβά.

 

Και επειδή δεν είναι ούτε εύκολο ούτε ευχάριστο να διαβάζεις καλύψεις, όρους και εξαιρέσεις, η Hellas Direct, η πιο φιλική και δραστήρια ασφαλιστική του κλάδου, έφτιαξε ένα κουιζάκι για να τσεκάρεις τι ακριβώς σημαίνει η απόλυτη προστασία στην ασφάλεια αυτοκινήτου, δηλαδή η γνωστή Μικτή Ασφάλεια.

 

💡 Κάνε το τεστ εδώ για να πάρεις μία ιδέα!

 

Τώρα ξέρεις. Τα λάθη ή οι άτυχες στιγμές καλύπτονται –όχι όλα και όχι πάντα! Τι έμεινε; Απλά μπες στην πλατφόρμα μας για να δεις αν είναι το καλύτερο για σένα!

Ξέρεις αν χρειάζεσαι Μικτή Ασφάλεια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.