Νέες ασφαλιστικές καλύψεις για τις καθημερινές σου ανάγκες!

5/5 - (7 αξιολογήσεις)
5/5 - (7 αξιολογήσεις)

Η ομάδα μας στην insurancemarket.gr δεν σε βλέπει σαν έναν απλό πελάτη. Νοιαζόμαστε για σένα και για τις ανάγκες σου και γι’ αυτό προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σου, για οτιδήποτε χρειαστείς. Αυτός είναι και ο λόγος που παρέχουμε τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά, έτσι ώστε ένας πιστοποιημένος σύμβουλος να βρίσκεται δίπλα σου ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεσαι.

 

Οι νέες μας ασφαλιστικές καλύψεις, λοιπόν, έρχονται να κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη! Τώρα στο insurancemarket.gr βρίσκεις νέες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι νέες μας καλύψεις είναι:

 

#1 Κάλυψη από το κακό μάτι

 

Σε ποιον από εμάς δεν έχει τύχει να έχει μια απαίσια μέρα, απλώς γιατί είδαμε τα λάθος άτομα που μας γέμισαν με αρνητική ενέργεια; Ή πόσες φορές έτυχε να σκοντάψεις στα καλά καθούμενα, γιατί ένιωθες την επιρροή της αρνητικής ενέργειας ανθρώπων που δεν ήθελες να δεις;

 

Για σένα λοιπόν, αυτή η νέα μας κάλυψη έρχεται να σε προστατεύσει από όλα αυτά τα δεινά. Όμως πρόσεξε, όλες οι καλύψεις παρέχονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών. Διάβασε αναλυτικά τους όρους, πριν υπογράψεις συμβόλαιο.

 

 

#2 Κάλυψη από κουτσουλιά περιστεριού

 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι (κυρίως της Αθήνας). Όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πέσεις θύμα ενός άγριου περιστεριού με δολοφονικές διαθέσεις. Λοιπόν, ακόμα κι αν σε κουτσουλήσει ένα περιστέρι (αλλά αποδεδειγμένα από αμέλεια και όχι με δόλο), τότε μπορείς να αποζημιωθείς.

 

 

#3 Κάλυψη από πάτημα τσίχλας

 

Είναι δυσάρεστο, είναι εκνευριστικό και έχει συμβεί σε όλους μας. Και ας πούμε πως το να καθαρίσεις τσίχλα από τη σόλα του παπουτσιού είναι εφικτό με σχετικά εύκολο τρόπο. Αλλά από το λάστιχο του αυτοκινήτου; Αυτό πραγματικά είναι πρόβλημα. Με τη νέα μας κάλυψη όμως, πλέον καλύπτονται τα έξοδα που θα χρειαστούν για να καθαριστούν τα λάστιχά σου.

 

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι πως η κάλυψη εξόδων μπορεί να ισχύει σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα σημεία εξυπηρέτησης, ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία. Όπως πάντα, σε συμβουλεύουμε να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους, πριν υπογράψεις το συμβόλαιο.

 

 

#4 Κάλυψη για πτώση από μπανανόφλουδα

 

Μερικές φορές, είναι να μη σου τύχει. Οι πιθανότητες να πατήσεις μπανανόφλουδα, να πέσεις και να υποστείς κάποιον τραυματισμό είναι αρκετά χαμηλές. Αλλά σε περίπτωση που συμβεί και φέρει σαν αποτέλεσμα την ανάγκη σου για ιατρικά και φαρμακευτικά έξοδα, μπορείς να καλυφθείς.

 

Για αυτό ακριβώς το σκοπό έχουμε προβλέψει κι εμείς. Με τη νέα μας κάλυψη, τα ιατροφαρμακευτικά σου έξοδα μπορούν να καλυφθούν από την ασφαλιστική, ανάλογα φυσικά με τις εξαιρέσεις και τις απαλλαγές που έχει θεσπίσει κάθε εταιρεία.

 

πτώση από μπανανόφλουδα

 

Κι επειδή με λίγο χιούμορ και καλή διάθεση όλα βελτιώνονται, η ομάδα μας σου εύχεται καλή Πρωταπριλιά και σύντομα χωρίς lockdown και περιορισμούς ❤️

Νέες ασφαλιστικές καλύψεις για τις καθημερινές σου ανάγκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.