Αρχική / Η Ομάδα Μας / Fun Facts / Γίνεται να φτάσεις στο φεγγάρι με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα μήνα;

Γίνεται να φτάσεις στο φεγγάρι με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα μήνα;

στο φεγγάρι με το αυτοκίνητο

Εντάξει δεν είναι μια διαδρομή που την κάνεις και κάθε μέρα, αλλά πες ότι σε έχουν καλέσει για φαγητό στο φεγγάρι βρε παιδί μου. Να μην ξέρεις πόσο χρόνο θες να φτάσεις, για να μη στήσεις και τους ανθρώπους (?) που σε κάλεσαν;

Για να είσαι λοιπόν συνεπής και στην ώρα σου, καλό είναι να ξεκινήσεις κανένα μήνα νωρίτερα. Σύμφωνα με το Torque tips, μπορείς να φτάσεις στο φεγγάρι μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα.

Αν υποθέσουμε ότι ταξιδεύεις απευθείας στο φεγγάρι – δεν κάνεις δηλαδή καμιά στάση σε τίποτα Κρόνους, Αφροδίτες ή άλλους γαλαξίες – και πηγαίνεις με ταχύτητα γύρω στα 100 χλμ την ώρα. Φαίνεται λοιπόν πως δε χρειάζεται καν να έχεις κάποιο υπερ γρήγορο αυτοκίνητο αφού λίγο πολύ όλα τα συμβατικά αυτοκίνητα πιάνουν τα 100 χλμ/ώρα. Φόρτωσε λοιπόν όλη την οικογένεια στο αυτοκίνητο και βάλτε μπρος για το φεγγάρι!

Εννοείται φυσικά πως ό,τι ισχύει για την ασφάλεια αυτοκινήτου στη γη, το ίδιο ισχύει και για το φεγγάρι. Είναι υποχρεωτική και θα έχεις μπελάδες αν σε πιάσουν στη διαδρομή, κάπου στο διάστημα, χωρίς ασφάλεια, δίπλωμα κτλ.

Και αν όλο αυτό σου ακούγεται σουρεάλ και απίθανο να συμβεί, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Δες το πρώτο “διαστημικό αυτοκίνητο” που φτιάχτηκε από τη NASA να κόβει βόλτες στην επιφάνεια του φεγγαριού και ίσως συνειδητοποιήσεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωη…

📍Διάβασε επίσης: Θα κυκλοφορούσαν οχήματα υπερηρώων νόμιμα;


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου