Επιδότηση γρήγορου internet

4.5/5 - (2 αξιολογήσεις)
4.5/5 - (2 αξιολογήσεις)

Η πρόσφατη περίοδος της πανδημίας τους Covid-19,  με την πλειοψηφία των οικογενειών και των εργαζομένων να παραμένουν αναγκαστικά σπίτι τους, ανάδειξε ένα είδος πρώτης ανάγκης διαφορετικό από αυτά των τροφίμων και υγιεινής, το γρήγορο internet.

 

Τη σύνδεση δηλαδή στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων που μπορεί να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους, πρόσβαση σε μια πλειάδα πηγών ενημέρωσης για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά το ασφαλές περιβάλλον για να εργαστούμε από το χώρο μας χωρίς διακοπές και χωρίς «νεκρούς» χρόνους.

 

 

Internet, λοιπόν με αστραπιαίες ταχύτητες!!!

Και αν νομίζεις ότι είναι προνόμιο των υψηλόμισθων και αυτών που έχουν να διαθέσουν ένα γενναίο ποσό για τον λογαριασμό τους, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια νέα δυνατότητα.

Να το αποκτήσεις με επιδότηση, χάρη στο Πρόγραμμα Superfast Broadband (SSFB).

 

 

Σου παρουσιάζουμε μια συνοπτική αναφορά στο πρόγραμμα αλλά και τις απαντήσεις σε πιθανές σου ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο και τη λειτουργία του.

 

 

🟣 Τι είναι το Πρόγραμμα SSFB;

Aφορά πολίτες και επιχειρήσεις σε περιοχές όπου αναπτύσσονται από ιδιωτικές εταιρείες Τηλεπικοινωνιών υποδομές σύνδεσης στο διαδίκτυο σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 100 Mbps download.  Είναι δράση που συγχρηματοδοτείται από την  Ευρωπαϊκή Ένωση, με φορέα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ΕΥΔΕ-ΤΠΕ και την Grnet.

 

🟣 Ποιος είναι ο στόχος του προγράμματος;

Είναι η πλήρης αξιοποίηση των υποδομών που έχουν δημιουργηθεί, δημιουργούνται και θα δημιουργηθούν στη χώρα μας, από τους πολίτες που λόγω κόστους αδυνατούν να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση σε αυτές.

 

 

🟣 Ποιες περιοχές καλύπτει;

Στην ουσία η δράση σχετίζεται με το σύνολο των έργων που εκτελούνται από τις εταιρείες παρόχους διασύνδεσης στο internet. Ακόμα και εάν στην περιοχή σας τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει ή είναι σε εξέλιξη, μπορείτε να αποκτήσετε την επιδότηση, η οποία θα εφαρμοστεί με την ολοκλήρωση των υποδομών.

 

 

🟣 Ποιο είναι το ύψος της επιδότησης;

Το ποσό δίνεται μέσω voucher και  αφορά σύνδεση υπερηψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps με 13 ευρώ το μήνα, για διάστημα δυο ετών και 48€ εφάπαξ για το κόστος σύνδεσης.

 

 

🟣 Είμαι υποχρεωμένος να συνεργαστώ με συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας;

Στο πρόγραμμα συνεργάζονται όλοι οι πάροχοι που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Οπότε μπορείς να επιλέξεις με ποιόν θα συνεργαστείς αλλά και να ενημερωθείς από την εταιρεία για συνδυαστικά προγράμματα ή προνόμια που ενδέχεται να έχουν σε ισχύ.

 

 

🟣 Πώς αποκτώ την επιδότηση SSFB;

Στην σχετική σελίδα του SSFB, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν με τους κωδικούς του TaxisNet, και μετά τον έλεγχο της διαθεσιμότητας να προχωρήσουν στη δημιουργία του voucher τους, που θα τους εξασφαλίσει τη σχετική επιδότηση,

 

 

ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ

 

Επιδότηση γρήγορου internet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.