Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Insurancemarket – Πιστοποιημένα ένα Great Place To Work®

Insurancemarket – Πιστοποιημένα ένα Great Place To Work®

great place to work

Το ξέραμε, το νιώθαμε! Τώρα το κάναμε και επίσημο! Είμαστε πιστοποιημένα ένα Εξαιρετικό Μέρος για να Εργασθείς!

Τι είναι όμως ένα Great Place to Work; Είναι ένα μέρος με φοβερά προνόμια, πλούσια πάρτι και φανταχτερούς χώρους εργασίας; Όχι δεν είναι αυτό.

Μπορεί να συνοδεύεται και από αυτά αλλά αυτό που χαρακτηρίζει έναν χώρο εργασίας ως εξαιρετικό είναι πιο βαθύ και ο πυρήνας του αποτελείται από το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που έχουν οι εργαζόμενοι στη Διοίκηση, την υπερηφάνεια που έχουν στην εργασία τους, το πόσο δίκαιη είναι η αξιολόγησή τους, το πόσο φιλικό είναι το εργασιακό τους περιβάλλον και το πόσο συντροφικές οι συναδελφικές σχέσεις.

Με υπερηφάνεια λοιπόν ανακοινώνουμε ότι αποκτήσαμε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση των 100 εργαζομένων της εταιρείας για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την εργασία τους στο insurancemarket.gr  σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η συνεργασία,  η ψυχολογία, η επικοινωνία, οι ευκαιρίες ανέλιξης, οι παροχές και το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η διάκριση δικαιώνει την φιλοσοφία μας  ότι στο κέντρο κάθε σημαντικής μας προσπάθειας βρίσκεται η ενθάρρυνση της ατομικής δημιουργικότητας και η δεμένη ομάδα.

Για αυτό άλλωστε δίνουμε προτεραιότητα στην επιλογή των ανθρώπων της και στην δυνατότητα του καθενός ξεχωριστά να εξελιχθεί με βάση τα δικά του προτερήματα και ταλέντα.

“Ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα και συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία με συνεχή επένδυση στο σημαντικότερο κεφάλαιο, τους ανθρώπους μας. Η εταιρεία, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους της, χτίζει σταθερές βάσεις, πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται για να συνεχίσει να εξελίσσεται, να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους και να συμβάλλει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία” δήλωσε ο CEO της εταιρίας Σωτήρης Παπαντωνόπουλος.

To insurancemarket.gr δεν έγινε τυχαία η κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών και μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Έγινε για όλους τους παραπάνω λόγους!

Αν θες να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας μας δες περισσότερα εδώ.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου