Αν είσαι πελάτης GREEN αξίζει να το διαβάσεις!

Αξιολογήστε το άρθρο!
Αξιολογήστε το άρθρο!

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο ΗΡΩΝ απορροφά το πελατολόγιο της GREEN μέσω της νέας τους στρατηγικής συνεργασίας. Η συμφωνία αυτή αναμένει το πράσινο φως της Επιτροπής Ανταγωνισμού, το οποίο θα δοθεί από ό,τι φαίνεται σύντομα.

 

 

Ειδικότερα, η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.του Ομίλου ΗΡΩΝ, πρόκειται να αποκτήσει τον έλεγχο τμήματος της επιχείρησης Greek Environmental and Energy Network (GREEN), μέσω της μεταβίβασης των πελατών λιανικής της GREEN υπό την αίρεση της συμφωνίας των πελατών αυτών. Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

Τι σημασία έχει αυτό για εσένα που είσαι ήδη στην green;

Για τον πελάτη της green που θα μεταφερθεί στον ΗΡΩΝ η σημασία μπορεί να είναι από πολύ μικρή έως αρκετά μεγάλη. Αυτό εξαρτάται από το είδος κατανάλωσης που έχει.

Δηλαδή μπορεί το τιμολόγιο του ΗΡΩΝ να είναι πολύ συμβατό με την κατανάλωσή σου και να σε συμφέρει, μπορεί όμως και να ταιριάζει πολύ καλύτερα σε κάποιον άλλο πάροχο οπότε καλό είναι να το ψάξεις λίγο πριν δώσεις την συγκατάθεσή σου για μεταφορά της παροχής σου.

 

Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν επιλέγεις τον πάροχο του ρεύματός σου – ένας από αυτούς είναι φυσικά η τιμή της kwh.

 

 

Υπάρχουν όμως και άλλες σημαντικές παράμετροι όπως το ποια είναι η Οριακή Τιμή Συστήματος, η υποχρεωτική διάρκεια παραμονής στον πάροχο, η εγγύηση και οι δεσμεύσεις, το μηνιαίο πάγιο, οι προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και οι λοιπές χρεώσεις. 

 

Για παράδειγμα, υπάρχουν προγράμματα τα οποία χρεώνουνε όλο το 24ωρο την kwh με νυχτερινό τιμολόγιο – άρα συμφέρουν, σωστά; 

Η σωστή απάντηση είναι «εξαρτάται»Γιατί;

Γιατί συνήθως αυτά τα προγράμματα έχουν κάποιο μηνιαίο πάγιο και συμφέρουν καταναλωτές που έχουν 4μηνιαία κατανάλωση > 1800 kwh.

 

Αυτό είναι ένα μόνο  παράδειγμα από τα πολλά καθώς ο χώρος της ενέργειας είναι «πολύπλοκος», τα τιμολόγια και οι παροχές δεν είναι εύκολα συγκρίσιμες και είναι πολύ εύκολο κάποιος να επιλέξει πρόγραμμα που τελικά δεν του εξοικονομεί το μέγιστο δυνατό!

 

Αν ανήκεις και εσύ στην  κατηγορία – και πολύ καλά κάνεις – αυτών που «ψάχνουν» και έχεις μπλεχτεί με όλες τις προσφορές που διαβάζεις, υπάρχει λύση!

 

Το insurancemarket.gr Ενέργεια συγκρίνει για εσένα τις τιμές και τις προσφορές των εταιριών.

Στα αποτελέσματα – εκτός από την τιμή της κιλοβατώρας – μπορείς να συγκρίνεις πολύ εύκολα και γρήγορα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν προηγουμένως αλλά και να διαβάσεις αναλυτικά όλους τους όρους των συμβολαίων προκειμένου να κάνεις μία πληροφορημένη και σωστή επιλογή χωρίς να ταλαιπωρηθείς και να πονοκεφαλιάσεις.

 

Εναλλακτικά, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι ενέργειας θα ψάξουν για εσένα και θα σου προτείνουν το πρόγραμμα που ταιριάζει στον δικό σου προφίλ και στις δικές σου ανάγκες στο 215 50 50 000.

 

Αν είσαι πελάτης GREEN αξίζει να το διαβάσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.