Μείωσε το λογαριασμό του ρεύματός σου εύκολα και γρήγορα!

Με την είσοδο ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αγορά ρεύματος και στο πνεύμα της εποχής που επιβάλει τη μείωση των εξόδων μας, όλο και αυξάνεται ο αριθμός των καταναλωτών που ψάχνουν εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Επειδή όμως «κάθε αρχή και δύσκολη» καθώς η περίοδος μετάβασης δεν είναι ποτέ ευχάριστη, μία νέα πλατφόρμα έρχεται για να κάνει την σύγκριση και επιλογή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας εύκολη και γρήγορη υπόθεση, το energy-market.gr !

 

Όπως και στο insurancemarket.gr, έτσι και στο νέο μας εγχείρημα, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει, μέσω της σύγκρισης, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του.

 

Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της σύγκρισης και αλλαγής με εξειδικευμένους energy experts.

 

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή ενώ η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει και το 30%

 

 

Γιατί να επιλέξεις energy-market.gr

 

  • Οικονομία – Εξοικονομείς έως 30% στον λογαριασμό σου

 

  • Ταχύτητα – Σε 1′ βρίσκεις το καλύτερο για εσένα τιμολόγιο

 

  • Ευκολία – Από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, όποτε το επιθυμείς

 

  • Κορυφαία Εξυπηρέτηση – Οι energy expert μας είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς

 

 

Δες και εσύ πόσο μπορείς να μειώσεις τον λογαριασμό σου εδώ

 

 

Μείωσε το λογαριασμό του ρεύματός σου εύκολα και γρήγορα!