Ποιος πάροχος ενέργειας είναι καλύτερος για εσένα;

4.2/5 - (5 αξιολογήσεις)
4.2/5 - (5 αξιολογήσεις)

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο ενέργειας για μένα; Τι πρέπει να προσέχω αν επιλέξω να αλλάξω πάροχο; Αξίζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία;

Πώς να «διαβάσω» τις προσφορές & τις προτεινόμενες χρεώσεις προς όφελός μου;

 

Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα που έχουμε όλοι μας στο μυαλό μας όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο νέο τοπίο ενεργειακού μετασχηματισμού που διαμορφώνεται στη χώρα, με το 2020 να θεωρείται έτος – ορόσημο.

 

Αν δικαιολογημένα λοιπόν, έχεις «ζαλιστεί» από τον καταιγισμό ενημερώσεων και διαφημιστικών μηνυμάτων, κάνε τα παρακάτω και σε λίγα λεπτά να έχεις αποκτήσει πλήρη εικόνα για την αγορά και θα μπορείς να αποφασίσεις:

 

1. Μπες στο insurancemarket.gr Ενέργεια

 

Από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου, από όπου και αν βρίσκεσαι!

Συγκρίνει για εσένα άμεσα και αμερόληπτα τα προσφερόμενα πακέτα της αγοράς, χωρίς επιπλέον χρέωση και σε βοηθάει να επιλέξεις το καλύτερο για σένα, για να μπορέσεις να μειώσεις το κόστος σου.

 

2. Μάθε τα πάντα για πακέτα και προσφορές

 

Μέσω του insurancemarket.gr Ενέργεια μπορείς να βρεις λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, σχηματίζοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για την ενέργεια που καταναλώνεις, απλά και γρήγορα χωρίς να αλλάζει η ποιότητα και η τάση του ρεύματος.

Μπορείς επίσης να ενημερωθείς για όλα όσα αφορούν τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή, από τυχόν έξοδα έως την παραμικρή λεπτομέρεια που θες να γνωρίζεις για τις χρεώσεις κάθε εταιρείας, έτσι ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

3. Συμπλήρωσε τη φόρμα και επίλεξε πάροχο

 

Αφού συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα, ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον πάροχο και το τιμολόγιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

  • Τσέκαρε τις πολύ χρήσιμες απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις για την αγορά ενέργειας και σε λίγα λεπτά θα σου έχουν λυθεί πολλές απορίες. Γνώριζες για παράδειγμα ότι ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή είναι 5 ημέρες για τα οικιακά τιμολόγια και το πολύ ένας μήνας για τα επαγγελματικά;

 

  •  Μην ξεχνάς ότι μέσω του insurancemarket.gr Ενέργεια θα έχεις ενημέρωση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας καθώς και ότι ένας energy expert θα είναι πάντα δίπλα σου να σε εξυπηρετήσει!

 

Ποιος πάροχος ενέργειας είναι καλύτερος για εσένα;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.