Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το Insurancemarket μεγάλος νικητής στα CS Awards 2022

Το Insurancemarket μεγάλος νικητής στα CS Awards 2022

CS Awards 2022

Άλλη μια σπουδαία βράβευση για το Insurancemarket από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS), που διοργανώθηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Το ΕΙΕΠ, εδώ και 13 χρόνια επιβραβεύει τους οργανισμούς που θέτουν την εξυπηρέτηση του πελάτη τους ως προτεραιότητα και δουλεύουν με τις βέλτιστες πρακτικές Εξυπηρέτησης πελατών.

Το Insurancemarket, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μια ακόμη χρονιά, κατακτώντας το βραβείο Αξιοποιώντας τη Φωνή του Πελάτη – Voice of the Customer, για τον πελατοκεντρικό του χαρακτήρα και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Insurancemarket είναι η μοναδική εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που βραβεύτηκε στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS).

Το βραβείο αυτό ήρθε να προστεθεί στο πλήθος διακρίσεων που το insurancemarket έχει λάβει τα τελευταία 10 χρόνια, για τις καινοτόμες διαδικασίες του, την κορυφαία εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια επαφής του με τον πελάτη και την τεχνολογική του υπεροχή.

Ο Χρήστος Συμεωνάκης, Διευθυντής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών δήλωσε:

“Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να αποσπάσουμε για μια ακόμη χρονιά μια τόσο σημαντική διάκριση στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών. Είμαστε ακόμη πιο περήφανοι που ήμασταν η μοναδική εταιρεία στον ασφαλιστικό κλάδο που απέσπασε μια τόσο σπουδαία διάκριση. Συνεχίζουμε δυναμικά, πιστοί στο όραμά μας και με μόνιμο επίκεντρό μας τον πελάτη, ακούγοντας τη φωνή του και τις ανάγκες του και κάνοντας κάθε μέρα την αγοραστική του εμπειρία ακόμα καλύτερη.”

Το insurancemarket.gr δέχεται 850.000 ηλεκτρονικά, φυσικά και τηλεφωνικά αιτήματα ετησίως σε 6 διαφοροποιημένα κανάλια επικοινωνίας. Η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που προσφέρει αποτυπώνεται και στον ιδιαίτερα υψηλό Δείκτη Ποιοτικού Ελέγχου με NPS 79 (Net Promoters Score).

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού πλαισίου που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου