Η πρώτη επισκευή της δράσης μας Car4Love είναι γεγονός!

4.7/5 - (11 αξιολογήσεις)
4.7/5 - (11 αξιολογήσεις)

Το Car4Love, ξεκίνησε το ταξίδι του για την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη! 

 

Το Car4Love, είναι μία δράση του insurancemarket.gr που έχει ως στόχο να στηρίξει ανθρώπους & οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά, με αποτέλεσμα να παραμελούν τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.  

 

Μέσα από αυτή την ενέργεια άνθρωποι με οικονομικές δυσκολίες μπορούν να κερδίσουν έως 2.000 ευρώ σε επισκευές για το αυτοκίνητό τους που μπορεί να σχετίζονται με: 

 

  • χαλασμένα φρένα,  
  • φθαρμένα ελαστικά,  
  • σπασμένα φανάρια & καθρέφτες,  
  • πρόβλημα στις ζώνες ασφαλείας  

 

και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το αυτοκίνητό τους προκειμένου να καταστεί ασφαλές για κυκλοφορία.  

 

Μαζί με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σαρημπαλίδη, συναντήσαμε τον πρώτο επιλεγέντα της δράσης μας Μάνθο Ρήγο, για να πάρουμε το αυτοκίνητό του και να το επισκευάσουμε.  

 

Στο αυτοκίνητο λοιπόν έγιναν όλες οι απαραίτητες επισκευές ώστε από εδώ και πέρα η οικογένεια του κ. Ρήγου να κυκλοφορεί στους δρόμους με σιγουριά και ασφάλεια 

 

Ευχαριστούμε την Interamerican που παρείχε το γερανό για τη μετακίνηση του αυτοκινήτου στο συνεργείο και την Carpoint που παρείχε δωρεάν το αυτοκίνητο αντικατάστασης και τα έξοδα εργασίας.  

 

Δες παρακάτω το βίντεο με όλη τη διαδικασία: 

 

  

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως για να λάβει κάποιος μέρος στη δράση δε χρειάζεται να αγοράσει καμία υπηρεσία από εμάς, ούτε καν να πάρει προσφορές. Στόχος μας είναι να φροντίσουμε, ώστε περισσότερα οχήματα να κινούνται στο δρόμο με ασφάλεια.   

 

Μάθε περισσότερα για τη δράση μας εδώ. 

Η πρώτη επισκευή της δράσης μας Car4Love είναι γεγονός!

1 comment

Join the conversation
  • MATTHAIOS RIGOS - 9 Απριλίου, 2022 reply

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Insurance market και την δράση της που είναι πραγματικά μια πράξη αγάπης!! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να προσθέτει χαρές σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.