Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το insurancemarket πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®!

Το insurancemarket πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®!

Το insurancemarket πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®!
Για δεύτερη φορά το insurancemarket πιστοποιείται ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείς και… η αλήθεια μας είναι πως το περιμέναμε. Είμαστε όλοι περήφανοι που έχουμε ξανά μία τέτοια πιστοποίηση στα χέρια μας! Τι εννοούμε όμως λέγοντας ότι είμαστε Great Place to Work; Αυτό που χαρακτηρίζει έναν χώρο εργασίας ως εξαιρετικό είναι κάτι σπουδαιότερο από τους όμορφους & φανταχτερούς χώρους εργασίας και την παροχή προνομίων στους εργαζόμενους. Αναφερόμαστε σε κάτι πιο ουσιαστικό, όπως:
  • Το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης των εργαζομένων στη Διοίκηση,
  • Την υπερηφάνεια που νιώθουν για την εργασία τους &
  • Το φιλικό εργασιακό περιβάλλον.

Η πιστοποίηση Great Place to Work®

Μετά από τη μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas, το insurancemarket κατέκτησε για ακόμη μια φορά την πιστοποίηση Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®). Τα δεδομένα συλλέχθηκαν άμεσα, ανώνυμα και εμπιστευτικά από τους 120+ εργαζομένους της εταιρείας, οι οποίοι αξιολόγησαν το insurancemarket, για το κατά πόσο ικανοποιημένοι είναι από την εργασία τους, σε τομείς όπως:
  • Την εκπαίδευση.
  • Τη συνεργασία.
  • Τη ψυχολογία.
  • Την επικοινωνία.
  • Τις παροχές.
  • Τις ευκαιρίες ανέλιξης.
  • Το εργασιακό περιβάλλον.

Στοιχεία της έρευνας

Σύμφωνα με την έρευνα, το 97% των εργαζομένων του insurancemarket.gr, λειτουργεί με γνώμονα την εμπειρία του πελάτη και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησής του, το 96% θα πρότεινε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σε φίλους και συγγενείς και τέλος το 92% αισθάνεται υπερηφάνεια για όσα έχουν επιτευχθεί. Η διάκριση δικαιώνει την φιλοσοφία μας ότι στο κέντρο κάθε σημαντικής μας προσπάθειας βρίσκεται η ενθάρρυνση της ατομικής δημιουργικότητας και η δεμένη ομάδα. Για αυτό άλλωστε, δίνουμε προτεραιότητα στην επιλογή των ανθρώπων της και στην δυνατότητα του καθενός ξεχωριστά να εξελιχθεί με βάση τα δικά του προτερήματα και ταλέντα. Ο CEO της εταιρίας Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, σημειώνει: “Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Φυσικά αυτό δεν θα γινόταν χωρίς την πολύτιμη παρουσία και συμβολή των ανθρώπων μας, που στελεχώνουν το insurancemarket.gr και κάνουν πραγματικότητα το όραμά μας, να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να επενδύουμε στο σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας, τους ανθρώπους μας.” Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10 χρόνια στην επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων και έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία για τις καινοτόμες του υπηρεσίες και για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών του. Αν θες να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας μας δες περισσότερα ΕΔΩ

1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου