Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το insurancemarket.gr στους 100 Game Changers για το 2020!

Το insurancemarket.gr στους 100 Game Changers για το 2020!

insurancemarket 100 game changers

Μια ειδική έκδοση, αφιερωμένη στις 100 ελληνικές εταιρείες που «άλλαξαν το παιχνίδι» στην ελληνική επιχειρηματικότητα το 2020, δημοσίευσε το περιοδικό Startupper Mag. Στις σελίδες αυτού του τεύχους συμπεριλαμβάνονται εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους, οι οποίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του τοπίου τόσο εσωτερικά, στον ίδιο τον οργανισμό, όσο και στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και κίνητρο για αλλαγή.

Είμαστε περήφανοι που το insurancemarket.gr έχει συμπεριληφθεί στη λίστα ως λαμπρό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας και Game Changer στην κατηγορία της ασφάλισης.

Ποιοι είμαστε;

Το insurancemarket.gr ιδρύθηκε το 2011 από τους Σωτήρη Παπαντωνόπουλο, Μανώλη Μαρσέλλο και Φώτη Ζάντζα με όραμα να γίνει σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην εύρεση του καλύτερου για αυτόν ασφαλιστικού προϊόντος. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και δημιουργώντας την καινοτόμο ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, η εταιρεία μας κατάφερε να γίνει σε λίγα μόνο χρόνια η Νο1 υπηρεσία online σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών με περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις ετησίως.

Ποια είναι η καινοτομία μας;

Αυτό που έκανε το insurancemarket.gr να ξεχωρίσει ήταν η αλλαγή που έφερε στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει ασφαλιστικά προγράμματα αφού μετέτρεψε όλη αυτή την παραδοσιακά offline διαδικασία, σε μια ευχάριστη online εμπειρία. Ειδικότερα, ο χρήστης μας μπορεί εύκολα:

  • Να συγκρίνει τιμές από έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες με ένα κλικ!
  • Να επιλέξει όχι μόνο βάση τιμής αλλά και με βάση reviews πελατών
  • Να ασφαλιστεί χωρίς δικαιολογητικά
  • Να λάβει άμεσα το ασφαλιστήριο στο email του
  • Να έχει ενημέρωση όταν βρεθεί πιο οικονομική προσφορά κατά την ανανέωσή του
  • Να έχει Πάντα Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
  • Να απολαμβάνει 24ωρη Κορυφαία Εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Η τελευταία καινοτομία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία του πρώτου ασφαλιστικού phygital concept store στην Ελλάδα (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα) το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία και την online ταχύτητα με τη φυσική παρουσία του insurance expert δημιουργώντας μία νέα ολιστική εμπειρία ασφάλισης στον επισκέπτη.

Τι καταφέραμε το 2020;

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά για όλους. Παρόλα αυτά, με σταθερή προσήλωση στην τεχνολογική υπεροχή, την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία του χρήστη και τις γρήγορες 100% online διαδικασίες, καταγράψαμε εντυπωσιακά νούμερα αποδεικνύοντας ότι η ευελιξία και η γρήγορη εύρεση λύσεων είναι γραμμένα στο DNA μας!

Πιο συγκεκριμένα πετύχαμε:

✅ 25% ανάπτυξη από το 2019

✅ 15% αύξηση εργαζομένων

✅ 1 εκατομμύριο online συγκρίσεις

✅ 200 χιλιάδες ενεργοί πελάτες

✅ 69€ μέση εξοικονόμηση πελάτη

Το 2020 ήρθε και μία άλλου είδους επιβράβευση, ιδιαίτερα σημαντική για εμάς – η Πιστοποίηση του insurancemarket.gr ως ένα Great Place To Work. Πάνω από 100 εργαζόμενοι αξιολόγησαν ανώνυμα το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την εργασία τους στο insurancemarket.gr σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η συνεργασία, η ψυχολογία, η επικοινωνία, οι ευκαιρίες ανέλιξης, οι παροχές και το εργασιακό τους περιβάλλον.

Insurancemarket.gr και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία μας έχει ισχυρή παρουσία και σε κοινωνικές δράσεις που αφορούν την Ασφάλεια, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Ανάμεσα στις δράσεις της είναι η συμβολή της στην εκπαίδευση μαθητών στους κανόνες ασφαλούς κυκλοφοριακής αγωγής μέσω του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, και στην Αναγέννηση της κοινότητας του Ματιού, η χορήγηση αθλητών, η ενίσχυση φιλοζωικών σωματείων, οίκων ευγηρίας και παιδιών με σοβαρές ασθένειες, κά. Με αυτές τις δράσεις η εταιρεία αποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας πρέπει να συμβάλει ενεργά στο «κοινό καλό» και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Δεν σταματάμε όμως εδώ…

Το όραμά μας να γίνουμε σύμμαχος του καταναλωτή στην εξοικονόμηση του κόστους εφαρμόζεται επίσης στην «δύσκολη» αγορά ασφαλειών υγείας αλλά και σε άλλες δύο υπηρεσίες σύγκρισης – τη σύγκριση Παρόχων Ρεύματος (Insurancemarket Energy) και τη σύγκριση Τραπεζικών Προϊόντων (Insurancemarket Money). Για το σύνολο των υπηρεσιών της, η εταιρεία μας συγκεντρώνει περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις ετησίως!

Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στους 100 Game Changers του 2020 και ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ανατρεπτική κουλτούρα μας και τη φιλοσοφία ότι δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά τις οδηγούμε!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου