Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Τότε VS Τώρα: Πώς αλλάξαμε την ασφαλιστική αγορά

Τότε VS Τώρα: Πώς αλλάξαμε την ασφαλιστική αγορά

τρόπος ασφάλισης

Όταν ξεκίνησε το insurancemarket το 2011, τα πράγματα στον χώρο της ασφάλισης ήταν πολύ διαφορετικά.

Αν έχεις πολλά χρόνια σαν οδηγός, θα θυμάσαι ότι για να ασφαλίσεις το όχημά σου χρειαζόσουν κάποιες ημέρες. Έπρεπε να κανονίσεις ραντεβού με τον ασφαλιστή σου, σου έδινε 2-3 εναλλακτικές για την ασφάλεια του οχήματός σου, πλήρωνες τα ασφάλιστρά σου (λογικά με μετρητά) και μετά περίμενες να στο φέρει ή να το παραλάβεις μέσω ταχυδρομείου. Θα θυμάσαι επίσης και αυτό το φοβερό προσωρινό σήμα ασφάλισης που στο στέλνανε μέχρι να έχεις στα χέρια σου όλο το συμβόλαιο!

Σήμερα, η κατάσταση δεν είναι έτσι (ευτυχώς). Κι αυτό γιατί μπορείς:

  • Να συγκρίνεις την ασφαλιστική αγορά μέσα σε λίγα λεπτά από τον υπολογιστή ή το κινητό σου.
  • Να αγοράσεις ασφάλεια οποιαδήποτε ώρα της μέρας σε βολεύει και να τη λάβεις στο email σου.
  • Να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου ηλεκτρονικά (και σε άτοκες δόσεις).
  • Να ασφαλιστείς πιο οικονομικά (εφόσον βέβαια συγκρίνεις πρώτα).

Αλλά ποια ήταν η συμβολή μας για να αλλάξει το ασφαλιστικό τοπίο και τι κέρδισες τελικά από αυτή την αλλαγή; Ας δούμε μερικά facts.

#1 Μαζί φροντίσαμε να έχεις περισσότερες επιλογές για να συγκρίνεις!

Πριν 10 χρόνια, είχες τον ασφαλιστή σου, κανόνιζες μια συνάντηση και σου έδινε 2-3 επιλογές για να ασφαλίσεις το όχημά σου. Μπορεί να έκανε μια χαρά τη δουλειά του, αλλά δεν είναι καλύτερα να μπορείς να συγκρίνεις περισσότερες επιλογές, πιο γρήγορα;

Στο insurancemarket βάλαμε στόχο να συνεργαστούμε με όσο περισσότερες ασφαλιστικές γίνεται, για να μπορείς να τις συγκρίνεις με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα μας!

Γι’ αυτό και σήμερα συνεργαζόμαστε με 25+ ασφαλιστικές και μπορείς να έρθεις, να συμπληρώσεις τα στοιχεία του οχήματος και του ιδιοκτήτη και να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις σε 1’!

#2 Βοηθήσαμε να μειωθούν οι τιμές στα ασφάλιστρα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2011 το μέσο ετήσιο ασφάλιστρο αυτοκινήτου ήταν περίπου στα 247€. Σήμερα, παρά τις αυξημένες τιμές σε πάρα πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, το κόστος ασφάλειας έχει μειωθεί σημαντικά.

Πόσο σημαντικά; Περίπου στο μισό! Συγκεκριμένα, σήμερα το μέσο ετήσιο ασφάλιστρο αυτοκινήτου είναι στα 124€! Και παρόλο που δεν μπορούμε να πάρουμε όλα τα εύσημα για τη μείωση αυτή, σίγουρα πιέσαμε όσο και όπου μπορούσαμε, για να έχεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει, σε τιμή που αντέχει το πορτοφόλι σου!

Πώς βοηθήσαμε; Προσφέροντας στον καταναλωτή διαφάνεια μέσω της εύκολης σύγκρισης των εταιρειών. Η διαφάνεια αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ενταθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ εταιρειών και να μειωθεί το κόστος των ασφαλίστρων.

#3 Μαζί φέραμε το digital στην ασφαλιστική αγορά!

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Όσοι από εμάς θυμόμαστε πώς ήταν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πριν 10 χρόνια, ΔΕΝ έχουμε γεράσει, εντάξει;

Τέλος πάντων, το 2011 σίγουρα δεν μπορούσες να κλείσεις ασφάλεια online και να λάβεις αμέσως το συμβόλαιο. Η διαδικασία άλλαξε με τα χρόνια: Πρώτα μπόρεσες να συγκρίνεις ασφάλειες ηλεκτρονικά, αλλά έπρεπε να λάβεις το συμβόλαιο σε φυσική μορφή και να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου face to face.

Η μεγάλη αλλαγή ήρθε το 2014, όπου σε συνεργασία με λίγες ασφαλιστικές, φέραμε στην αγορά το ψηφιακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Στην αρχή η προσαρμογή ήταν δύσκολη, αλλά να που φτάσαμε να κλείνουμε πάνω από 350.000 συμβόλαια online το χρόνο!

Και τι κέρδισες εσύ από την ψηφιοποίηση του συμβολαίου; Ευκολία και άνεση! Πλέον μπορείς να αγοράζεις το συμβόλαιο από το σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου.

#4 Μαζί μειώσαμε τον χρόνο λήψης του ασφαλιστηρίου σου από μέρες σε λεπτά!

Μην τα ξαναλέμε, πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε το ψηφιακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα κι αν έκανες online σύγκριση ασφαλειών, θα έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον 2-3 εργάσιμες μέρες για να λάβεις το συμβόλαιό σου σε φυσική μορφή.

Ε, τώρα πάει αυτό… Με την ψηφιοποίηση του συμβολαίου, ένα βασικό πράγμα που πετύχαμε ήταν να σου δώσουμε την ασφάλειά σου πολύ πολύ πιο γρήγορα. Σήμερα, συγκρίνεις ασφάλειες στην πλατφόρμα μας και μπορείς μέσα σε 5’ να έχεις κλείσει και να έχεις λάβει το συμβόλαιο στο email σου.

Μπορείς να αναζητήσεις τις προσφορές που προσφέρονται με “Αγορά σε 1’ Χωρίς Δικαιολογητικά” για να έχεις την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ever. Κάπως έτσι μειώσαμε τον χρόνο αναμονής από μέρες σε λεπτά!

Και αυτοί είναι μόνο 4 πυλώνες που δείχνουν το πώς αλλάξαμε την ασφαλιστική αγορά! Άλλα πράγματα που φέραμε για σένα είναι:

  • Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής
  • Το Best price alert για να έχεις πάντα τη φθηνότερη ασφάλεια χωρίς να ψάχνεις
  • Η εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά
  • Η δυνατότητα να προσθέσεις έξτρα ασφαλιστικές καλύψεις με ελάχιστο κόστος (π.χ. οδική βοήθεια με 2,08€ / μήνα)
  • Η δωρεάν παροχή εξωδικαστικού συμβιβασμού και νομικών συμβουλών για όλους τους πελάτες μας
  • Οι χιλιάδες αξιολογήσεις πελατών που σου δίνουν καλύτερη εικόνα της αγοράς
  • Το phygital κατάστημά μας, όπου μπορείς να εξυπηρετηθείς αν δεν είσαι του digital (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα)
  • Οι πρόσθετες υπηρεσίες σύγκρισης παρόχων ενέργειας και τραπεζικών προϊόντων.

Τόσα χρόνια, εσένα και τις ανάγκες σου ακούμε, για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Μαζί αλλάξαμε την ασφαλιστική αγορά και τα επόμενα 10 χρόνια θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Για σένα!

Αν είσαι ήδη πελάτης μας, σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας ως εδώ. ❤️ Αν δεν είσαι (ακόμα), δώσε μας μια ευκαιρία! Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!

📍Είσαι πελάτης μας; Αυτό το φτιάξαμε για εσένα! Κατέβασε το insurancemarket app, για να βλέπεις όλα σου τα ασφαλιστήρια συμβόλαια με μια ματιά!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου