Βράβευση του insurancemarket.gr για την υψηλή αγοραστική εμπειρία που παρέχει στους πελάτες του

Αξιολογήστε το άρθρο!
Αξιολογήστε το άρθρο!

Το insurancemarket.gr βραβεύθηκε για την κορυφαία αγοραστική εμπειρία προς τους πελάτες του, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Lighthouse e-volution Awards 2016 που αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές της ελληνικής αγοράς σε ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 5η συνεχή χρονιά από την Boussias Communications & το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN του Ο.Π.Α, υπό την αιγίδα του GRECA και η απονομή τους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Ο ανταγωνισμός ήταν  πολύ μεγάλος μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών σε όλες τις κατηγορίες και το insurancemarket.gr βραβεύθηκε στην κατηγορία «Εμπειρία Πελατών» (Customer Experience) για την υψηλού επιπέδου αγοραστική εμπειρία που παρέχει στους πελάτες του με το Silver Award.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το insurancemarket.gr έχει διακριθεί πολλές φορές στo παρελθόν αποσπώντας:

  • Gold – Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου (2015)
  • Gold – Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) (2015)
  • Silver – Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (2015)
  • Gold – e-services (2014)
  • Best e-marketplace (2013)

 

Το insurancemarket.gr είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα με πάνω από 100.000 ενεργούς πελάτες και επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες υπηρεσίες.

 

Με οδηγό τη σκέψη να μπαίνει στη θέση του πελάτη και να οραματίζεται την ιδανική για αυτόν αγοραστική εμπειρία, το insurancemarket.gr είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντάς του:

 

  • Καινοτόμα Οnline Εργαλεία ώστε να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν ασφαλιστικό προϊόν βάσει τιμής και ποιότητας παροχών (SLAs, αξιολογήσεις άλλων αγοραστών καθώς και δυνατότητα αξιολόγησης της ασφαλιστικής του εταιρείας)

 

  • Ευκολία – Γρήγορες διαδικασίες ώστε ο χρήστης να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία από την έρευνα έως την αγορά 100% online

 

  • Κορυφαία Εξυπηρέτηση μέσω 24/7 επικοινωνίας με εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους καθώς και εγγύηση επίλυσης όλων των αιτημάτων/παραπόνων εντός 1 ώρας!

 

  • 24/7 Ανεξάρτητο Tμήμα Zημιών και παροχή Νομικών Συμβουλών από την κορυφαία εταιρεία Νομικής Προστασίας D.A.S. Hellas

 

  • Καινοτόμες Υπηρεσίες όπως τα πακέτα EasyBuy (πρωτοπόρος μέθοδος ανάληψης κινδύνου με την οποία δεν απαιτείται η αποστολή δικαιολογητικών)

 

e-volution awards

Βράβευση του insurancemarket.gr για την υψηλή αγοραστική εμπειρία που παρέχει στους πελάτες του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.