Αρχική / Οδηγός Χρηματοοικονομικών / Κάρτες / Όλες οι Πιστωτικές Κάρτες με μίλια αναλυτικά

Όλες οι Πιστωτικές Κάρτες με μίλια αναλυτικά

πιστωτικές κάρτες με bonus μίλια

Κάνεις αγορές με την πιστωτική σου κάρτα και όσο ξοδεύεις τόσο κερδίζεις πόντους ή μίλια που έχεις τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των πιστωτικών καρτών που προσφέρουν προγράμματα επιβράβευσης συνδεδεμένα με αεροπορικές εταιρείες. Αν είσαι από αυτούς που ταξιδεύουν συχνά είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να έχεις μία τέτοια κάρτα και να κερδίζεις.

Miles & More World Mastercard – Τράπεζα Πειραιώς

Τι κερδίζεις:

Εισιτήρια στο δίκτυο της Star Alliance

Ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο

Σου δίνει 3.000 μίλια ως καλωσόρισμα για την απλή κάρτα και 5.000 μίλια για την κάρτα Gold.

Προσφέρει δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις όπως ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξίδια που πλήρωσες με την κάρτα σου

Τι να προσέξεις

⚠️ Εκτός από τις αεροπορικές εταιρείες της Star Alliance (Aegean, Lufthansa κλπ) η κάρτα σου δίνει δωρο-επιταγές τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις σε συγκεκριμένους εμπόρους που σημαίνει ότι περιορίζεται το εύρος των αγορών που μπορείς να κάνεις με πόντους.

⚠️ Τα μίλια σου δεν λήγουν εφόσον έχεις την πιστωτική κάρτα τουλάχιστον 3 μήνες και κάνεις τουλάχιστον μία συναλλαγή τον μήνα.

Aegean Bonus Visa – Alpha Bank

Τι κερδίζεις:

Ίσως η πιο πλήρης κάρτα για τους λάτρεις των ταξιδιών. Σου δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνεις bonus πόντους με τις αγορές σου και να τους εξαργυρώνεις είτε στα χιλιάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank είτε σε ταξίδια μέσω της Aegean και του υπόλοιπου δικτύου αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα για αγορά εισιτηρίου από την Aegean κερδίζεις διπλά, αφού εξασφαλίζεις 4 bonus πόντους για κάθε ευρώ της συναλλαγής καθώς και τα μίλια που αντιστοιχούν στο ταξίδι σου.

Δώρο 2.000 bonus πόντους με την πρώτη σου συναλλαγή και 5.00 μίλια δώρο καλωσορίσματος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Miles+Bonus

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Τι να προσέξεις:

⚠️ Αν θέλεις να εξαργυρώσεις τους πόντους σε ταξίδια μπορείς να το κάνεις είτε τηλεφωνώντας στην Aegean για να κάνεις κράτηση και έκδοση του εισιτηρίου είτε με αίτηση μέσω του site της αεροπορικής.

Eurobank – €πιστροφή

Τι κερδίζεις:

Εξαργυρώνεις τα ευρώ από το πρόγραμμα €πιστροφή για να αγοράσεις εισιτήρια από την Aegean και την Olympic Air.

Τα ευρώ που έχεις κερδίσει και μπορείς να εξαργυρώσεις σε ταξίδια προέρχονται από όλες τις κάρτες Eurobank (χρεωστικές ή πιστωτικές) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Ταξιδεύεις σε όλους τους προορισμούς της Aegean και της Olympic Air με μία βαλίτσα δωρεάν.

1% επιστροφή από την αγορά εισιτηρίων

Τι να προσέξεις:

⚠️ Μπορείς να αγοράσεις και εισιτήρια με επιστροφή εξαργυρώνοντας τα ευρώ €πιστροφή σου,αρκεί να έχεις διαθέσιμα τα διπλάσια ευρώ €πιστροφή ανάλογα με την κατηγορία προορισμού και θέσης που θέλεις.

⚠️ Οι διαθέσιμες θέσεις με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή είναι συγκεκριμένες.

💡 Η γνώμη του ειδικού

Στην ουσία τα προγράμματα αυτά λειτουργούν όπως τα bonus και οι επιστροφές που σχετίζονται με αγορές, απλώς είναι εξειδικευμένα στις αεροπορικές, όπως η κάρτα Miles & More World Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς.

Κάπως έτσι λειτουργεί και το πρόγραμμα «€πιστροφή» της Eurobank, ωστόσο ενδείκνυται περισσότερο για όσους θέλουν να συνδυάσουν τους πόντους που κερδίζουν και σε άλλες αγορές και δεν θέλουν να περιοριστούν στην εξαργύρωση σε ταξίδια.

Συνδυασμός των δύο είναι η κάρτα Aegean Bonus Visa αφού μπορείς να εξαργυρώσεις του bonus πόντους τόσο σε ένα μεγάλο δίκτυο αεροπορικών εταιρειών όσο και σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
πιστωτικές κάρτες

Θέλεις πιστωτική για αγορές με δόσεις;

Βρες online την κατάλληλη κάρτα για εσένα.