Αρχική / Οδηγός Χρηματοοικονομικών / Επενδύσεις / Πρόγραμμα «€πιστροφή» Eurobank

Πρόγραμμα «€πιστροφή» Eurobank

eurobank πρόγραμμα επιστροφή ευρώ

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Eurobank ονομάζεται €πιστροφή και, αν παρατηρήσεις, αντί για το γράμμα «Ε» ξεκινά με το σύμβολο του ευρώ. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι το μοναδικό από τα προγράμματα επιβράβευσης που σου επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο πρόγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίζεις εύκολα χρήματα μέσω της χρήσης των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της τράπεζας. Κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή στο κινητό σου μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του προγράμματος και να εξαργυρώνεις τα ευρώ που κερδίζεις όπως και όποτε σε εξυπηρετεί.

Τι κερδίζεις

  1. Μπορείς να συμμετέχεις στο πρόγραμμα με όλες τις χρεωστικές κάρτες της Eurobank.
  2. Μπορείς επίσης να συμμετέχεις με τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Gold (Mastercard και Visa), Classic (Mastercard και Visa), Cosmote World Mastercard, Student Eurobank Visa, WWF Visa, Military Club Visa, Euroline Style Mastercard, ΣΑΚΑ Mastercard.
  3. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν πάνω από 8.500 επιχειρήσεις.
  4. Συλλέγεις ευρώ όχι μόνο όταν κάνεις αγορές σε φυσικά καταστήματα αλλά και online, αρκεί να τσεκάρεις προηγουμένως ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης
  5. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζεις από τη συναλλαγή εμφανίζονται αμέσως στην απόδειξη που εκδίδει το μηχάνημα POS κατά την αγορά.
  6. Εσύ αποφασίζεις με ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσεις τα ευρώ που έχεις κερδίσει ως επιστροφή, ενώ μπορείς να εξαργυρώσεις τμηματικά ή και ολόκληρο το ποσό που έχεις συγκεντρώσει.

Τι να προσέξεις!

⚠️ Πρέπει να έχεις συγκεντρώσει τουλάχιστον 10 ευρώ για να γίνει εξαργύρωση.

⚠️ Τσέκαρε τις διαφορετικές κατηγορίες επιχειρήσεων και τα ποσοστά επιστροφής που δίνουν. Για παράδειγμα, μπορείς να εξασφαλίσεις έως 20% επιστροφή σε ευρώ στο ποσό που θα πληρώσεις σε ξενοδοχεία και 15% επιστροφή σε ευρώ όταν βγαίνεις έξω για φαγητό, ενώ στα πρατήρια καυσίμων κερδίζεις 1% επιστροφή σε ευρώ όταν γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου.

⚠️ Κατεβάζεις την εφαρμογή €πιστροφή app δωρεάν από το Google Play ή το App Store για να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Μέσω της εφαρμογής έχεις τη δυνατότητα να υπολογίσεις τα ευρώ που κερδίζεις, να ενημερώνεσαι για προσφορές και να τσεκάρεις τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

⚠️ Για να πιστωθούν άμεσα τα ευρώ του προγράμματος €πιστροφή στη χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναλλαγή να γίνει σε μηχάνημα POS της Eurobank.

⚠️ Για τις online συναλλαγές χρειάζονται έως 2 εργάσιμες ημέρες για να πιστωθούν τα ευρώ στην κάρτα σου.

⚠️ Τα ευρώ που κερδίζεις μέσω του προγράμματος ισχύουν για διάστημα 1 έτους από τη στιγμή που τα κέρδισες.

Η γνώμη του ειδικού

💡 Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν να βλέπουν… “ζεστά” ευρώ τα οποία μπορείς να ξοδέψεις άμεσα και όχι «άψυχους» πόντους που πρέπει να εξαργυρώσεις, τότε το πρόγραμμα €πιστροφή είναι φτιαγμένο για σένα.

Στην ουσία βέβαια το πρόγραμμα €πιστροφή λειτουργεί στο ευρύτερο πλαίσιο που λειτουργούν όλα τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
δάνεια banner

Online σύγκριση δανείων σε 1′

Βρες το δάνειο που σου ταιριάζει, χωρίς να πας στην τράπεζα.