Top 10 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του 2021! 

4.5/5 - (12 αξιολογήσεις)
4.5/5 - (12 αξιολογήσεις)

Ψάχνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, για να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή παλιού αυτοκινήτου, με όσο το δυνατόν μικρότερο budget; Δεν θα απογοητευτείς, στην αγορά μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις!  

 

Αλλά και για τι αυτοκίνητο να ψάξεις; Μπορεί να έχεις ακούσει ότι μέσα στις πιο δημοφιλείς μάρκες υπάρχουν π.χ. Toyota, Smart, BMW και άλλα. Αλλά από μοντέλα, τι παίζει τώρα; 

 

Εμείς δεν θα σου πούμε τι να αγοράσεις. Μπορούμε, όμως, να σου δώσουμε μια ματιά στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών για φέτος και στο τι αναζήτησαν οι περισσότεροι. 

 

Ψάχνεις κάτι αξιόπιστο; Κάτι στυλάτο; Ή ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από αυτό που έχεις; Όποια και να είναι η προτίμησή σου, δες την παρακάτω λίστα και βρες ποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σου ταιριάζει!  

 

Ποια ήταν τα πρώτα σε προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών μεταχειρισμένα αυτοκίνητα φέτος; 

 

Spoiler alert: Οι περισσότεροι οδηγοί φαίνεται πως αναζητούν μικρά ή μεσαία αυτοκίνητα, αυτοκίνητα πόλης, οικονομικά και εύκολα στο παρκάρισμα. Τα μεγάλα οικογενειακά και off road μεταχειρισμένα μπορεί να βρίσκονται λίγο πιο κάτω στις προτιμήσεις, αλλά παραμένουν δημοφιλή. 

 

#10 Suzuki Jimny 

 

Suzuki Jimny Μεταχειρισμένο 

 

Απευθύνεται και στους λάτρεις των off road διαδρομών! Από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα για διαδρομές σε δύσβατα μέρη, το Suzuki Jimny δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα τζιπ της κατηγορίας του.  

 

Είναι όμορφο, μικρό και εξαιρετικά “τσαχπίνικο” αυτοκίνητο που πάει κυριολεκτικά παντού! Ακόμη κι αν επιλέξεις Suzuki Jimny μεταχειρισμένο, μη διστάσεις να δοκιμάσεις τις δυνατότητές του και να το πας από τους πιο δύσκολους χωματόδρομους, μέχρι και στη θάλασσα…!  

 

#9 Hundai i20  

 

Hundai i20 Μεταχειρισμένο 

 

Ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο που χωράει άνετα μια οικογένεια, χωρίς όμως να χάνει το στυλ και την απόδοσή του.  

 

Το Hundai i20, έχει γίνει η επιλογή πολλών οδηγών τα τελευταία χρόνια γι’ αυτό και θα το δεις πολύ να κυκλοφορεί, είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο.  

 

Μοντέρνος σχεδιασμός και τεχνολογίαάνεση και ασφάλεια είναι μερικά μόλις χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.  

 

Και αν ψάχνεις Hundai i20 μεταχειρισμένο, είναι σίγουρο ότι θα βρεις σε πολύ καλή κατάσταση, αφού είναι ένα αρκετά ανθεκτικό αυτοκίνητο. 

 

📌 Διάβασε επίσης: 5 απαραίτητες εργασίες για το ετήσιο service αυτοκινήτου! 

 

#8 Citroen C3 

 

Citroen C3 Μεταχειρισμένο 

Με φινέτσα και την ποιότητα ενός γαλλικού αυτοκινήτου, το C3 είναι ένα από τα best sellers της Citroen.  

 

Ένα ακόμα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο, αλλά εξαιρετικά βολικό και για μέσα στην πόλη, το Citroen C3, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, είναι μια πολύ καλή επιλογή.  

 

Προχωρημένο design και με αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς, το C3 είναι μια κλασική επιλογή για όποιον θέλει να συνδυάσει άνεση και στυλ 

 

#7 Suzuki Swift 

 

Suzuki Swift Μεταχειρισμένο

 

Μπορεί να δείχνει μικρό, όμως το Suzuki Swift έχει πολύ άνετη καμπίνα και είναι εξαιρετικά άνετο στην οδήγηση. Με τον έξυπνο σχεδιασμό του σου επιτρέπει να ξέρεις ακριβώς το σχήμα του και τις γωνίες του, κάνοντας το παρκάρισμα παιχνίδι!  

 

Ένα εξαιρετικά οικονομικό αυτοκίνητο και με οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου και με την εγγύηση της Suzuki, το Swift είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των οδηγών, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο. 

 

#6 Smart 

 

Smart Μεταχειρισμένο

 

Το λέει και το όνομά του: το smart είναι από τις πιο “έξυπνες” επιλογές για αυτοκίνητο πόλης 

 

Είναι εξαιρετικά μικρό αλλά ταυτόχρονα σου δίνει απόλυτα την αίσθηση ότι οδηγείς ένα κανονικού μεγέθους αυτοκίνητου, αφού ο χώρος μέσα στην καμπίνα είναι πολύ άνετος 

 

Στα μείον του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι το γεγονός ότι είναι διθέσιο και αρκετά μικρό για ταξίδι εκτός πόλης.  

 

Ένα smart μεταχειρισμένο είναι μια από τις top επιλογές, αφού είναι σχετικά ακριβό για να το αγοράσεις καινούργιο, αλλά είναι ακόμη αρκετά περιζήτητο, αφού πρόκειται για ένα αμάξι εξαιρετικά βολικό και αξιόπιστο για μέσα στην πόλη. 

 

#5 Mini Cooper 

 

Mini Cooper Μεταχειρισμένο 

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι και το Mini Cooper. Από τα πιο κλασικά και διαχρονικά αυτοκίνητα που αν και μικρά σε μέγεθος, στο δρόμο είναι θαυματουργά.  

 

Λόγω του ότι είναι κάπως τσιμπημένο να το αγοράσεις καινούργιο, το Mini Cooper μεταχειρισμένο είναι πολύ συχνή επιλογή των οδηγών που θέλουν ένα όμορφοσβέλτο και εξαιρετικά αξιόπιστο αυτοκίνητο, χωρίς να πληρώσουν και μια περιουσία για να το αποκτήσουν. 

 

#4 Nissan Qashqai 

 

Nissan Qashqai Μεταχειρισμένο 

Ήρθε η ώρα να πάρεις κάτι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο; Ένα αυτοκίνητο που να είναι για την πόλη, αλλά να πηγαίνει άψογα και σε off road διαδρομές; Είτε πρόκειται για το νέο οικογενειακό σου αυτοκίνητο, είτε θες απλώς να αναβαθμίσεις τις διαδρομές σου, το Nissan Qashqai είναι η ιδανική επιλογή.  

 

Ευρύχωρο και άνετο, το συγκεκριμένο SUV ήρθε για να μείνει, αφού και αυτό το αυτοκίνητο κυκλοφορεί από το 2007.  

 

Σοφιστικέ σχεδιασμός, ασφάλεια στο δρόμο και σημαντικά χαμηλά ασφάλιστρα για το μέγεθός του, το Nissan Qashqai, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη/η σε κάθε διαδρομή. 

 

#3 Toyota Aygo 

 

Toyota Aygo Μεταχειρισμένο

 

Μέλος της οικογένειας της Toyota, το Aygo συνεχίζει την παράδοση των αξιόπιστων και ανθεκτικών αυτοκινήτων.  

 

Μικρό και οικονομικό, το Toyota Aygo, μεταχειρισμένο ή καινούργιο, είναι από τις Νο1 επιλογές, ιδιαίτερα των νέων οδηγών. 

 

#2 Fiat 500 

 

Fiat 500 Μεταχειρισμένο

 

Εδώ μιλάμε για την επιτομή του στυλ. Το Fiat 500, γνωστό και ως “πεντακοσαράκι” είναι διαχρονικό και μια από τις top επιλογές, ιδιαίτερα μεταχειρισμένο.  

 

Είναι μικρόοικονομικό στην κατανάλωσή του και ιδανικό για παρκάρισμα στα στενάκια της πόλης.  

 

Το Fiat 500 κυκλοφορεί από το 2007 αποδεικνύοντας πως είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο είναι πλέον μια κλασική και διαχρονική επιλογή πολλών οδηγών. 

 

#1 Toyota Yaris 

 

Toyota Yaris Μεταχειρισμένο 

Δεν είναι τυχαία το Νο1 στη λίστα. Το Yaris είναι ένα από τα best sellers όλων των εποχών και σίγουρα θα έχεις πετύχει μπόλικα να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης. Με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Toyota, το Yaris είναι ένα αυτοκίνητο “διαμάντι”, ακόμη και μεταχειρισμένο.  

 

Οικονομικό στην αγορά του αλλά και στη συντήρησή του, χωρίς να χάνει από την ποιότητα και την αξιοπιστία του, το Toyota Yaris μεταχειρισμένο είναι μια εξαιρετική επιλογή, ιδιαίτερα αν είσαι νέος/ νέα οδηγός ή ψάχνεις κάτι για μέσα στην πόλη. 

 

Plus: σύμφωνα με το ετήσιο report μας για το 2020, το Toyota Yaris είχε από τα πιο χαμηλά ασφάλιστρα. 

 

Bonus: Ποια άλλα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ψάχνουν οι Έλληνες οδηγοί;  

 

Δεν σου έφτασαν 10 επιλογές και θες άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Εδώ σε έχουμε! Οι παρακάτω επιλογές θα σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο ως προς το ποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να επιλέξεις.  

 

  • BMW μεταχειρισμένο ή Mercedes μεταχειρισμένο 

 

Αν θέλεις να επιλέξεις κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό, μπορείς άνετα να επιλέξεις ένα BMW μεταχειρισμένο ή ένα Mercedes μεταχειρισμένο.  

 

Αυτά τα αυτοκίνητα είναι πιο premium και το να τα αγοράσεις καινούργια είναι μια σχετικά ακριβή επιλογή. Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνουμε να ψάξεις για κάτι μεταχειρισμένο σε αυτή την κατηγορία.  

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές και σίγουρα θα βρεις κάτι καλό, αφού οι συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων φημίζονται για την ποιότητα και την αντοχή τους.  

 

  • Hyundai i10 μεταχειρισμένο 

 

Αντίστοιχα πλεονεκτήματα με το i20, το Hundai i10 μεταχειρισμένο είναι επίσης μια συχνή επιλογή των οδηγών.  

 

Η βασική διαφορά του με το “αδερφάκι” του είναι ότι το i10 είναι αρκετά μικρότερο κάνοντάς το ιδανική επιλογή για μέσα στην πόλη 

 

  • Ford fiesta μεταχειρισμένο 

 

Ένα ακόμη μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο, με σπορ και άνετη οδήγηση. Βολικό για την πόλη, αλλά ιδανικό και για ταξίδι αφού κυκλοφορεί και σε έκδοση με πετρελαιοκινητήρα. 

 

 

📌 Διάβασε επίσης: Επιδότηση Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου: Όλα όσα θες να μάθεις! 

 

 

  • Fiat panda μεταχειρισμένο 

 

Μικρό, αλλά θαυματουργό, το Panda είναι ένα από τα signature μοντέλα της Fiat. Είναι εξαιρετικά βολικό για μέσα στην πόλη και με αρκετά χαμηλή κατανάλωση. 

 

Αν είσαι πιο περιπετειώδης, μπορείς να επιλέξεις και την 4Χ4 εκδοχή του. Σου εγγυόμαστε ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και στους πιο δύσκολους χωματόδρομους! 

 

  • Ford ranger μεταχειρισμένο 

 

Πρόκειται για το Νο1 σε πωλήσεις pick up αυτοκίνητο σε όλη την Ευρώπη. Το Ford ranger, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο, είναι σχεδιασμένο για να “φέρνει τη δουλειά εις πέρας”.  

 

Είναι ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και αντέχει κάθε “δοκιμασία”.  

 

 

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε με την παραπάνω λίστα και να σου δώσαμε ιδέες σχετικά με το τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρεις.

  

Όποια και να είναι η επιλογή σου, ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και μην ξεχάσεις να βάλεις στην ασφάλειά σου οδική βοήθεια, που είναι απαραίτητη, ειδικά για μεταχειρισμένα! 

 

Μπες στο insurancemarket.gr, σύγκρινε online & δωρεάν έως 26 ασφαλιστικές εταιρείες και βρες την προσφορά που σου ταιριάζει. Αυτό ήταν, σε 5’ θα έχεις το συμβόλαιο στο email σου! 

 

car insurance banner 

Top 10 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του 2021! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.